PROFESSIONEEL HUWELIJKSALBUM


Het Album

Na de bruiloft kan er in alle rust gekozen worden voor een huwelijksalbum, er moet immers vantevoren al zoveel geregeld worden!

Het Premium fotoalbum is een pareltjes onder de fotoboeken, bijzonder luxe uitgevoerd en de mooiste vereeuwiging van jullie huwelijk.

Het album heeft verdikte boekbladen en een bijzondere cover. Het boek wordt door een boekbinder handgemaakt en is beschikbaar in 30 x 30 en 40 x 30, met platliggende binding. (zie foto's)

De cover

De omslag van het album moet natuurlijk speciaal en uniek zijn, daarom kiest u zelf de cover. Er zijn vele mogelijkheden en kleuren in leer en linnen. Ook kan er met een laser tekst op de cover gelasered, kunt u kiezen voor een fotocover of voor cover met ingelegde foto's achter acryl glas.

Koffer of luxe bewaardoos

Er is de keuze tussen een zwarte en een witte koffer met stof aan de binnenkant. Ook is er de keuze voor een luxe moderne bewaarbox, geheel op maat gemaakt en passend bij het album.

Kosten Album

Voor het album wordt de kostprijsgerekend en eenmalig een bedrag van € 165,00 voor de opmaak. De prijs van een album start rond de 165,00 voor alleen het album met 30 pagina's (15 spreads) en kan naar wens worden uitgebreid.


 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: