ACHTER DE CAMERA


Het gezicht achter HTFotografie : Trudie Huijgen

Professioneel, passievol en gedreven. Een perfectionist, met humor en spontaniteit. Er volledig voor gaand, niet alleen tijdens julie huwelijksdag,maar ook ervoor en erna! 

Als fotograaf achter de camera volledig in haar element. Voor de camera  betrokken, flexibel en toegankelijk. Iets wat zij niet alleen regelmatig terug krijgt van haar bruidsparen maar ook van de gasten op de bruiloft!

Verder moeder van 3 fantastische kids, gek op terrasjes zitten in de zomer, het strand, stedentrips, de bergen, urbex- en straatfotografie en op zijn tijd een filmpje pakken en lekker uit eten.

Because Love Creates Beautiful Moments

Het is jullie grote dag en ik beschouw het dan ook echt als een voorrecht  om daar deel van uit te mogen maken door de mooie momenten vast te mogen leggen. Liefst zo spontaan mogelijk en niet geregiseerd! 

Een dag vol emoties, liefde, een lach en een traan, humor en meer bijzondere momenten. Dat  zijn de momenten waar het om draait en dat maakt het ook iedere keer weer zo geweldig om te doen.

Inmiddels heb ik vele bruiloften mogen vastleggen, zowel in binnen-als buitenland.

Meer weten en zien?  Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, zodat we elkaar wat beter leren kennen, want een wederzijdse klik vind ik heel belangrijk!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: