ACHTER DE CAMERA


Het gezicht achter HTFotografie : Trudie Huijgen

Professioneel, passievol en gedreven. Een perfectionist, met humor en spontaniteit.  Soms een tikkeltje chaotisch, maar op een elegante manier. Er volledig voor gaand, niet alleen tijdens de bruiloft, maar ook ervoor en erna. Dat is wat ik terug krijg van mijn bruidsparen!

Als fotograaf achter de camera volledig in mijn element. Voor de camera  betrokken, flexibel en toegankelijk.

Verder moeder van 3 fantastische kids, gek op terrasjes zitten in de zomer, het strand, stedentrips, de bergen, urbex- en straatfotografie en op zijn tijd een filmpje pakken en lekker uit eten.

Jullie Dag

Het is jullie grote dag en ik beschouw het dan ook echt als een voorrecht  om daar deel van uit te mogen maken door de mooie momenten vast te mogen leggen en jullie een blijvende herinnering te geven. Mijn hart maakt iedere keer weer een sprongetje als ik dat ene rake beeld weet te vangen en dat zijn er veel op een huwelijk. Een dag vol emoties, liefde, een lach en een traan, zenuwen, geluk, humor en meer bijzondere momenten. Dat  zijn de momenten waar het om draait en dat maakt het ook iedere keer weer zo geweldig om te doen.

Inmiddels heb ik, als erkend vakfotografe, vele bruiloften mogen vastleggen, zowel in binnen-als buitenland.

Meer weten en zien?  Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, zodat we elkaar wat beter leren kennen, want een wederzijdse klik vind ik heel belangrijk!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: