ACHTER DE CAMERA


Het gezicht achter HTFotografie : Trudie Huijgen

Professioneel, passievol en gedreven. Een perfectionist, met humor en spontaniteit.  Soms een tikkeltje chaotisch, maar op een elegante manier. Er volledig voor gaand, niet alleen tijdens de bruiloft, maar ook ervoor en erna. Dat is wie ik ben en wat ik terugkrijg uit mijn omgeving.

Als fotograaf ben ik achter de camera volledig in mijn element. Voor de camera  betrokken, meedenkend, flexibel en toegankelijk. Indien gewenst ook adviserend vanuit mijn uitgebreide ervaring ( als fotograaf en als mens).

Het is jullie grote dag en ik beschouw het dan ook echt als een voorrecht  om daar deel van uit te mogen maken door de mooie momenten vast te mogen leggen en jullie een blijvende herinnering te geven. Mijn hart maakt iedere keer weer een sprongetje als ik dat ene rake beeld weet te vangen en dat zijn er veel op een huwelijk. Een dag vol emoties, liefde, een lach en een traan, zenuwen, geluk, humor en meer bijzondere momenten. Dat  zijn de momenten waar het om draait en dat maakt het ook iedere keer weer zo geweldig om te doen.

Inmiddels heb ik, als erkend vakfotografe, vele bruiloften mogen vastleggen, zowel in binnen-als buitenland.

Meer weten en zien?  Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, zodat we elkaar wat beter leren kennen, want een wederzijdse klik vind ik heel belangrijk!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: