JULLIE TROUWREPORTAGE

HOE HET WERKT


Kennismakingsgesprek

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Graag  nodig ik jullie als a.s bruidspaar uit om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen, hoe de dag er globaal uit gaat zien, en kijken we of er een  wederzijdse klik is. Op grond van dit gesprek wordt de datum van jullie bruiloft als "optioneel" in mijn agenda gezet, en krijgen jullie (wederom vrijblijvend) een offerte aangeboden. Bij akkoord op de offerte wordt de datum van "Optioneel" veranderd naar  "Definitieve Boeking". Vanaf dat moment zal ik alles regelen wat betreft fotografie, jullie kunnen je dan lekker richten op het verder vormgeven van jullie huwelijksdag.

Puntjes op de i gesprek

Er wordt enkele weken voor de bruiloft een tweede gesprek ingepland: het zogenaamde puntjes op de I gesprek, waarin we de dag tot in alle details doornemen met elkaar. Dit gesprek doe ik.het liefst kort voor de bruiloft, omdat dan het meeste wel vast staat.

Tussentijds is er vanzelfsprekend altijd ruimte om vragen te stellen en dingen te bespreken.

Locatiebezoek

ALs fotograaf bezoek ik vooraf alle locaties waar jullie op je huwelijksdag gebruik van maken. Ik vind het prettig om even kennis te maken met de mensen op locatie, zoek de optimale plekjes voor fotografie, en bekijk praktische zaken als waar komt bruidspaar binnen, waar zitten zij gedurende de ceremonie  tot waar is het toilet en kan ik mijn fotokoffer kwijt.

Draaiboek

Het is altijd fijn om te werken met een draaiboek. Misschien maken jullie dit zelf, of laat je het over aan de ceremoniemeester. Op basis van jullie draaiboek maak ik een fotodraaiboek. om perfect voorbereid te zijn. Op de dag hoeven jullie je niet bezig te houden met de fotografie en alles wat daarmee samenhangt, ik ben tot in de puntjes voorbereid.

 

EEN BRUILOFT VANAF


Offerte op maat

Mijn trouwreportages beginnen vanaf € 995,-. De offerte wordt vervolgens zoveel mogelijk op maat gemaakt. Iedere bruiloft is immers uniek!

Dit is inclusief:

 • 6 uur bruidsfotografie
 • kennismakingsgesprek
 • aanleveren offerte
 • puntjes op de i gesprek
 • bezoek vooraf aan de locaties
 • preview binnen 5 werkdagen van rond de 12 foto's in diavorm, op elk apparaat afpeelbaar
 • nabewerking van de door de fotograaf uitgeselecteerde beelden
 • Binnen 4 weken aanlevering van alle foto's via link en wachtwoord
 • Na 4 weken: definitieve levering van de foto's op usb stick
 • reiskosten binnen een straal van 120 km
 • BTW
 • indien gewenst: info album
 • 1 harmonica uitklap boekje (13 x 13) bedoeld als ouderboekje          

 

LAST BUT NOT LEAST


Detailshoot als KADO

Jullie krijgen van mij meteen bij het boeken van jullie bruiloft al een kado. Enkele weken voor de bruiloft, als al jullie spullen binnen zijn, van jurk, schoenen, pak, sieraden, ringen, manchetknopen etc, maak ik een afspraak en kom ik langs om een prachtige serie detail foto's te maken van jullie met zorg uitgezochte huwelijkskleding en toebehoren. Dit is echt puur kado en niet in de offerte verwerkt. Reden is niet alleen dat ik dit enorm leuk vind om te doen, maar  vooral ook omdat het voor jullie een mooie aanvulling is voor in het  trouwalbum en deze foto's niet op de dag zelf hoeven , waardoor de start voor jullie relaxed is. Verder heeft de praktijk geleerd dat dit meteen een leuke manier is om  elkaar en mijn werkwijze beter te leren kennen en al wat vertrouwder te raken. Voor voorbeelden van een dergelijke serie verwijs ik jullie naar het mapje detail, terug te vonden onder kopje weddings


 

 

 

 

 

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: