BECAUSE LOVE CREATES BEAUTIFUL MOMENTS


Stijl van fotograferen

Vanuit liefde en emoties ontstaan op jullie trouwdag vanzelf de mooie momenten die ik graag vastleg, Niet geposeerd of geênsceneerd, maar vastgelegd zoals het zich voor doet, zonder inmenging van de fotograaf. Dat zijn achteraf de mooiste oprechte herinneringen die jullie dag bij het zien van de foto's doen herbeleven, ook jaren later nog. Jullie blik als je elkaar voor het eerst ziet, de traan die vader wegpinkt, de kinderen die alvast een likje van de taart nemen, de schaterlach als er een speech wordt voorgelezen. Iedere bruiloft kent zijn eigen unieke momenten

Journalistiek of Documentair

Deze stijl van fotograferen zoals hierboven beschreven, wordt wel documentair of journalistiek genoemd, en zal ik gedurende de trouwdag zoveel mogelijk toepassen. Oprechte fotografie, die laat zien hoe jullie hwelijksdag echt was!!

Huwelijks Reportage

Toch merkte ik in de loop der jaren, dat ik in deze stijl niet alles kwijt kon. Ervaring heeft mij geleerd dat een aparte reportage andere mogelijkheden biedt en door mijn bruidsparen zeer op prijs gesteld word. Hierbij kunnen we de huwelijkslocatie gebruiken of een andere vooraf gekozen binnen- of buitenlocatie. Het gaat dan in de regel wel om wat klassiekere meer geposeerde foto's, vanzelfsprekend begeleid door de fotograaf, liefst zo spontaan mogelijk met altijd wel een dosis humor er in. Daarom vinden jullie in mijn portfolio ook andere kopjes met foto's zoals klassiek, romantisch etcetera.

Natuurlijk Licht

Reeds op de fotovakschool werd ik de fotograaf van het natuurlijke licht genoemd. Licht speelt dan ook zoveel mogelijk een belangrijke rol in mijn foto's. Hier ben ik in gespecialiseerd.

 

 

 


 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: